Made2Order 1. klasses klæde

Konfektions syet jakkesæt af verdens bedste uld (se klædemøller her og klik på de enkelte billeder)

Masse produktion af skjorter efter foreliggende mønster.

Priser:

Priserne er i DK kroner inkl. moms og materiale. Betaling: kontant eller mobilpay.

Jakkesæt  8.000,-
Jakke       5.500,-
Bukser     2.500,-

Skjorte 1 stk.  1.000,-

Skjorter 3 stk. 2500,-

Skjorter 5 stk. 4000,-

Skjorter 10 stk. 7000,-

Bestilling af masse produktion af skjorter, kræver at man har fået konstrueret et personligt mønster samt et opstarts gebyr på 300,- da vi kopierer dit mønster og sender det til fabrikken.

Der tages forbehold for prisændringer.

Made to Order jakkesæt bliver produceret i Portugal, med løst indlæg.  

Skjorterne bliver masse produceret i Istanbul efter godkendt personligt mønster, aldeles produceret i Heinesgade.

Skjorterne fra Istanbul er med løst indlæg, løbegange til flipstivere, kapsømme, små sting, profesionelle maskinknaphuller og perlemorsknapper på stilk.

Træffetid og kontakt

Træffe tid: Mandag, Tirsdag, Onsdag og altid efter aftale.
Arne Gottenborg 
Mobil: 42718208
Email: Gottenborg@rosenloewe.dk
CVR: 40133038

Made to Order

Made to Order er vores bud på mellemtrinnet fra konfektion til de klassiske herreskrædderi. Vi tilbyder jakkesæt i den moderne italienske silhuet, da det endnu ikke er muligt at producere det klassiske engelske drape på fabrik. Hvis det er det der ønskes, henviser vi til vores bespoke program der udelukkende bliver lavet i engelsk stil. Stoffet til made to order programmet vil være fra de samme engelske møller som er til rådighed i bespokeprogrammet. Da det engelske stof både er tungere og mere hårdført, vil det både falde pænere på kroppen, være mere slidstærkt og bedre egnet til de københavnske gader end den italienske reviera.

Det er muligt at kombinere Made to Order med bespoke, f.eks. et par Made to Order bukser med en skræddersyet jakke i samme stof eller at få masseproduceret skjorter ud fra eget mønster, til en fornuftig pris.

Made2Order programmet har flere muligheder end man umiddelbart tror, så gør dig dine referencer, eller nyd diskussionen af valg med Arne Gottenborg.