Made2Order 1. klasses klæde

Konfektionssyet jakkesæt af verdens bedste uld (se klædemøller her og klik på de enkelte billeder).

Masseproduktion af skjorter efter foreliggende mønster.

Priser:

Priserne er i DK kroner inkl. moms og materiale. Betaling: kontant eller mobilpay eller via SPARXPRES (klik på billedet nedenfor).

SPAREXPRES
Habit          9.500,-
Jakkesæt     8.000,-
Jakke          5.500,-
Vest             1.800,-
Benklæder  2.500,-

Masse produktion af Bespoke skjorter, efter tilrettet personligt mønster:

Skjorte 1 stk.  1.000,-
Skjorter 3 stk. 2500,-
Skjorter 5 stk. 4000,-
Skjorter 10 stk. 7000,-

Bestilling af masseproduktion af skjorter kræver, at man har fået konstrueret et personligt mønster, da vi kopierer dit mønster og sender det til fabrikken.
Skjorterne er med løst indlæg, løbegange til flipstivere, kapsømme, små sting, profesionelle maskinknaphuller og perlemorsknapper på stilk.
Made to Order jakkesæt med flydende canvas bliver produceret i Portugal.


Der tages forbehold for prisændringer.

Træffetid og kontakt

Træffe tid: Alle ugens hverdage og altid efter aftale.
Arne Gottenborg 
Mobil: 42718208
Email: Gottenborg@rosenloewe.dk
CVR: 40133038

Made to Order

Made to Order er vores bud på mellemtrinnet fra konfektion til det klassiske herreskrædderi. Vi tilbyder jakkesæt i den moderne italienske eller engelske silhuet. Stoffet til Made to order programmet vil være fra de samme engelske møller, som er til rådighed i Bespokeprogrammet. Da det engelske stof er tungere og mere hårdført, vil det både falde pænere på kroppen, være mere slidstærkt og bedre egnet til de københavnske gader.

Det er muligt at kombinere Made to Order med Bespoke, f.eks. et par Made to Order bukser med en skræddersyet jakke i samme stof eller at få masseproduceret skjorter ud fra eget mønster til en fornuftig pris.

Made2Order programmet har flere muligheder end man umiddelbart tror, så gør dig dine referencer, eller nyd diskussionen af valg med Arne Gottenborg.