Skrædder, Skjortemager og Made to Order

Herreskrædderiet drives idag af Gisle Rosenløwe, født i Odense 1982.
Jeg har været elev hos Skræddermester Bay i samarbejde med Teknisk Skole Ishøj.
På skolen havde de ingen herreskrædder som lærer. Jeg fik derfor virksomhedsforlagt undervisning, hvilket resulterede i at min uddannelse har været det tætteste man kan komme på den gamle mesterlære.
Efter tre et halvt år og modtaget svendebrev, samt knapt et år som svend overtog jeg i 2009 Tvilling og Enks gamle herreskrædderi i Heinesgade.

Jeg besidder nu 10 års erfaring ud over min uddannelse og er derfor stolt af at kunne kalde mig Herreskrædder efter engelske regler. 

Jeg er glad når et skræddersyet produkt lever op til hvad både kunde og jeg havde for øje.

Mvh. Gisle H.L Rosenløwe
Made to Order

Made to Order drives af Arne Gottenborg. Jeg flyttede til København som 16 årig. Efter 2 års erfaring som sælger i Tøjeksperten opsøgte jeg Herreskrædderiet i Heinesgade for at lære mere om skrædderi. Made to Order kollektionen er startet af mig i håbet om at kunne få økonomi til at starte i lære som herreskrædder med formål at blive tilskærer en dag.

Rosenløwe & Gottenborg Instagram

Jeg har ansvaret for masseproduktion af skræddersyede skjorter og for Made to Order. Jeg brænder for at yde god service og at kunne levere et kvalitets produkt til en fornuftig pris.

Mvh, Arne B. Gottenborg